Bekreftelse fra Julenissens verksted

Julenissen er til å stole på ja!

Så har vi fått den endelige bekreftelsen og det gleder oss her i Grenland Bobilsenter as at vi kan tilby kundene vår ytterligere 2 spennende bobilmerker! Vi har nå biler for alle kategorier fra de smarte bybobilene til de de virkelig store, og alle merkene vi har er i tillegg kjent for sin gode kvalitet! Alle merkene bygges i Tyskland, men Polar har sine røtter fra søta bror i Sverige. Det i seg selv forteller oss at dette er bobiler bygget på erfaringer med kalde vintre i Skandinavia.

Det er med stolthet vi kan presentere merkene Solifer og Pössl!

solifer_logo

posel_logo

Pr dato har vi ikke bilene hos oss, men i løpet av mars skal de fleste være på plass. I mellomtiden kan du se igjennom brosjyrene som er linket til sidene under menyen “Våre merker”. Vi skal i mellomtiden gjøre oss godt kjent med disse merkene for å kunne yte deg som kunde den beste servicen.

Vi gleder oss!

 

Gå direkte til sidene her:

Solifer

Pössl

solifer_emotion possl_d