Lekkasje hos Julenissens verksted

Ja så er det kommet opplysninger om lekkasje hos Julenissens verksted!

Historien begynner med at Grenland Bobilsenter hadde vært tidlig ute med å sende ønskeliste til Julenissens verksted. “Det er jo fremdeles lenge til jul og og vi hadde jo regnet med at julegaver nisse_1holdes hemmelig helt frem til selveste juleaften, men nå har vi altså fått ubekreftede meldinger om hva som er resultatet av ønskelista vår” sier Sven og Odd i Grenland Bobilsenter. “Vi kan ikke bekrefte noen ting enda og må jobbe mer med å få bekreftet de opplysningene vi sitter inne med nå” forteller de spente guttene på Rødmyr.

Ja dette skal ikke komme som “Julekvelden på kjerringa” og vi regner med å kunne bekrefte nyheten her på vår hjemmeside i løpet av uke 48 får vi opplyst hos Grenland Bobilsenter.

Oppfordringen er dermed sendt, følg med i neste uke for da regner vi med å avsløre lekkasjen fra Julenissens verksted og vi er sikre på at dette vil interessere alle som har interesse for bobil!

Følg med!