Pössl

Pössl bybobiler gir mange muligheter og en fantastisk frihet: Hverdagsbil i dag, varebil i morgen, kontor på hjul i overmorgen og feriebolig i helgen. Mer enn 25 år med solid håndlaget tysk kvalitet og innovasjon, har gjort Pössl til Europas og Norges mest populære bybobil.

Har du lyst på bobil, er glad i byer og kultur, men skeptisk til å manøvrere og lete etter p-plass for et stort og uvant kjøretøy? Da bør du virkelig vurdere å ta en kikke på tyske Pössl!possl_d

Mobil frihet er herlig, og bobiler er i vinden som aldri før. Stadig flere er interessert i bobiler som ikke først og fremst er store, men som er kompakte, praktiske og fleksible. Som for eksempel Pössl – en tysk bobilserie i kompakt kvalitet.

Smidig
Ute på landet og langs veiene er det lett å slå seg ned, men hva hvis du helst vil oppleve bylivet? Med Pössl trenger du ikke lete febrilsk etter store p-plasser, – du finner plasser overalt både på landsbygda og i byen.

Smart
Pössl er kompakt og med smarte innredninger gjør at du likevel opplever en utrolig komfort. Og hvis dere kun er to som skal ha oppleve det urbane ferielivet eller en weekend ved et rolig vann sammen, hvor stor plass trengs egentlig?

Økonomisk
Valg av bobil handler også om penger. En mindre bobil er rimeligere i innkjøp – og rimeligere i drift enn sine større brødre, enten det handler om drivstoff eller fergebilletter. Dessuten kan du faktisk bruke bilen til annet enn reise også – som om den var en stor SUV.

Pössl –– frihet siden 1989
Pössl sin bobilfabfrikk ligger i Ainring i Tyskand, like ved grensen til Østerrike. Pössl startet opp i 1989, året da muren falt og Europa tok et stort skritt mot grenseløs frihet. Les mer på Pössl sin egen hovedside, poessl-mobile.de

brosjyre_knapp_2 Pössl 2017 brosjyre

 

 

..vi gjør drøm til virkelighet..