Challenger

Vi er nå stolt forhandler av Challenger bobiler

Challenger passer ypperlig inn i vår portefølje av camping- og fritidsprodukter og vi ser frem til å samarbeide med importøren bobilimport Arve Opsal AS og den franske fabrikken Challenger. Vi skal gjøre det vi kan for at eksisterende og nye kunder blir fornøyd og bidra til at drømmen om bobil kan bli realisert.

Vi blir å treffe på Challenger sin stand på Caravan Expo på Hellerudsletta fra 14. til 17. september og i etterkant av messa vil vi arrangere visning av Challenger-modeller i vår butikk på Rødmyr. Vi kommer tilbake med tidspunkt for dette arrangementet. I mellomtiden kan du ta en titt på onlinekatalogen til Challenger. Se vårt menyvalg Challenger 2024

Vi ønsker nye og eksisterende kunder velkommen, vi gleder oss til å representere Challenger!