Challenger 2024

CHALLENGER skapt og utviklet i Frankrike, i hjertet av vinmarkene i Rhônedalen

Siden 1985 har CHALLENGER takket være sin anerkjente kunnskap skapt seg en plass blant de ledende bobilprodusentene i Europa.
Hovedkontoret til Challenger ligger i Tournon sur Rhône (Ardèche) og her finner du en av Europas største bobilfabrikker med over 200 000 m produksjonsflate, og med over 700 ansatte på en rekke forskjellige fagfelt.
Challenger har vært trofaste mot den samme filosofien siden starten i 1985, om en riktig og rettferdig pris: Godt utstyrte bobiler, med det som trengs for og reise behagelig, til en overkommelig pris. Kontinuerlige studier og fornuftig forhold mellom utstyr og pris, der kvalitet, sikkerhet og komfort aldri er et valgfritt alternativ.

ET SOLID PRODUKT
Hos Challenger, er kvalitet, sikkerhet og komfort aldri valgfritt tilleggsutstyr. Uansett hva prisen er på våre alkove- eller profilmodeller kompromisser vi aldri med tykkelsen på gulvet eller taket, som er lik på alle modellene våre. Gulv på 63 mm og tak på 54,5 mm, dette er tykkelsen du sjelden finner på bobilmarkedet, sjekk selv!

7 års tetthetsgaranti
CHALLENGER gir to års garanti på deler og arbeid. I tillegg er alle bobilene våre garantert vanntette i 7 år forutsatt årlige kontroller hos en av våre godkjente forhandlere. Foruten nøye utvalgte materialer tester vi bobilene våre i en simulator som gjenskaper bruksbetingelser i regn for å teste vanntettheten på en intensiv måte.

Aluminiumsteknologi for bedre motstandsdyktighet
Alle Challenger bobiler i Norge har aluminiumskledning i tak og vegger på alle sine delintegrerte, alkovebiler og integrerte bobiler. Dette gir mange fordeler:
Det gir optimal motstand mot støt, riper, kjemiske produkter – og ikke minst mot store temperatursvingninger som kan forårsake sprekker.
Takene på våre bobiler har som standard forsterkninger i forhold til hagl, samt at taket tåler vekten av en person, uvurderlig ved snørydding!

Challenger er et bobilmerke fra Trigano VDL, et datterselskap av Trigano-gruppen, som er markedsledende når det gjelder fritidskjøretøy.

Trykk på de forskjellige kategoriene for å komme til online-katalog

..vi gjør drøm til virkelighet..