Bobilutleie

Malibu I 460 LE
Registrert for 4 personer
Totalvekt 3 500 kg (førerkort kl. B)
12 500,- kr pr uke inkl. mva

Bobil var en veldig populær ferieform i 2020. Stengte grenser ble for mange en mulighet til å utforske sitt eget vakre land og da passet det helt perfekt med bobil. Enten man vil dra vestover, nordover eller ha oppdagelsesreise kun i eget fylke, ja da passer det med bobil. Man har “alt” med seg og hvis været er litt dårlig så kan man bare sette seg i bobilen og oppsøke finværet. Bobil er er komfortabel frihet på hjul!

Det er ikke enkelt å spå hvordan Covid-19 vil påvirke vår ferie og fritid i år, men det vil mest sannsynlig være restriksjoner også utover våren. Ferie med bobil ivaretar avstandsregelen og man kan fint unngå å bruke kollektivtransport. Bobil blir minst like populært i år som det var i 2020.

Hva med en vårtur til Hardanger for å oppleve blomstringen, en tur langs sørlandskysten, eller en uke på fjellet. Mulighetene er mange med bobil!
Sesongen starter til påske!

Klikk deg inn på vår utleiekalender og se når det er ledig utleie.
Kontakt oss for mer informasjon:
Petter mobil 924 92 526
Trond mobil 941 44 833
Epost post@grenlandbobilsenter.no

Understellsbehandling av bobil

De aller fleste er flinke til å vaske og polere bobilene sine, men det er ei side av bilen som ikke må glemmes! Sand, salt og steinsprut er en medvirkende årsak til rustproblemer på biler, også på bobiler.

Undersiden av bobilen er derfor minst like viktig å vedlikeholde og ta vare på som selve karosseriet og er absolutt positivt for den fremtidig verdien av bobilen.

Vi har godkjent verksted for understellsbehandling og er klare for å gi deg et prisoverslag.
Det vi gjør ved understellsbehandling er:

  • Grundig rengjøring
  • Fjerne rust fra overflaten
  • Grunne bart metall
  • Legge på ny farge på understell
  • Behandle understellet med Tectyl

Ta vare på bobilen din! Ring og bestill time i dag!

Petter mobil 924 92 526
Epost: post@grenlandbobilsenter.no