FRANKIA

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Utforsk verden med FRANKIA 2019

Frankia tilbyr alkovebiler og del- og helintegrerte bobiler av høy kvalitet og muligheter for individuelle tilpasninger av interiøret. Frankia er en av de etter hvert få produsentene som tilbyr biler bygget på både Fiat og Mercedes og tilbyr bobiler fra 6,5 meter til 8,90 meters lengde. Alle biler fra Frankia har oppvarmet dobbeltgulv hvor alle vanntanker ligger frostfritt samtidig som det gir meget god stableplass. Frankia tilbyr også en serie bobiler med totalvekt 3,5 tonn med navnet Frankia Selection.
Veggene i en Frankia er hele 34 mm tykke og for virkelig å kunne tåle kalde vinterperioder kan du bestille Frankia med doble sidevinduer i førerdelen og “Thermo Guard Plus”. “Thermo Guar Plus” har tykkere vegger og ekstra støyisolering på innsiden og i tillegg får du også 10 års tetthetsgaranti! Thermo Guard Plus er fra 2019 standard på alle modeller med unntak av Selection-serien!

Pluss-serien er modeller med store rundsittergrupper og gir en fantastisk plass og romfølelse

Frankia utvikler hele tiden sine produkter og for 2019 modellene er det nytt design på kjøkken med bl.a. mulighet for en keramisk koketopp, nye fargekombinasjoner på møbler, seter og puter.

Det er så mange valgmuligheter med chassie, innredning og utstyr så vi anbefaler deg å ta kontakt for å spesifisere dine ønsker. Velkommen skal du være!

Klikk på bildene under og se på brosjyrer av Frankia 2019