Bobilutleie

Malibu I 460 LE
Registrert for 4 personer
Totalvekt 3 500 kg (førerkort kl. B)
12 500,- kr pr uke inkl. mva

Bobil var en veldig populær ferieform i 2020. Stengte grenser ble for mange en mulighet til å utforske sitt eget vakre land og da passet det helt perfekt med bobil. Enten man vil dra vestover, nordover eller ha oppdagelsesreise kun i eget fylke, ja da passer det med bobil. Man har “alt” med seg og hvis været er litt dårlig så kan man bare sette seg i bobilen og oppsøke finværet. Bobil er er komfortabel frihet på hjul!

Det er ikke enkelt å spå hvordan Covid-19 vil påvirke vår ferie og fritid i år, men det vil mest sannsynlig være restriksjoner også utover våren. Ferie med bobil ivaretar avstandsregelen og man kan fint unngå å bruke kollektivtransport. Bobil blir minst like populært i år som det var i 2020.

Hva med en vårtur til Hardanger for å oppleve blomstringen, en tur langs sørlandskysten, eller en uke på fjellet. Mulighetene er mange med bobil!
Sesongen starter til påske!

Klikk deg inn på vår utleiekalender og se når det er ledig utleie.
Kontakt oss for mer informasjon:
Petter mobil 924 92 526
Trond mobil 941 44 833
Epost post@grenlandbobilsenter.no