Velkommen til Grenland Bobilsenter AS

“Velkommen til Grenland Bobilsenter, dette blir spennende!” sier Sven Sandersen i Bjørge Karosseri.
bjorge_2

Bjørge Karosseri utvider sin virksomhet og starter opp med bobiler. I første rekke starter vi med merkene LMC og Frankia, men vi regner med å komme med flere spennende merker etter hvert.

Vi holder foreløpig til i lokalene til Bjørge Karosseri på Rødmyr, adressen er Rødmyrsvingen 120 – 3735 Skien.
“Tanken er at vi nå i høst og vinter bruker lokalene til Bjørge Karosseri som utstilling og salg, men allerede nå i høst starter vi å bygge et nytt stort bygg på nabotomta. Dette bygget skal romme en stor og lys utstillingshall med salgsavdeling og i tillegg bygger vi 2 etasjer for bobilhotell. Det er ikke alle som har mulighet for parkering av bobil der de bor og vi har derfor tro på et bobilhotell hvor kundene våre kan leie plass for hele eller deler av året. Brukerne får egen nøkkel og kan hente og plassere bilen sin i oppvarmet lokale når det måtte passe. Her blir det muligheter for fylling av ferskvann, tømming av gråvann og toalett. I tillegg vil vi tilby brukerne service, fuktkontroll, skifte av gasflasker, vask osv.” sier Sandersen
Bjørge karosseri har lang erfaring med å lage påbygg og reparere buss, lastebil, campingvogner og bobiler slik at service og teknisk hjelp skal være i erfarne hender. I tillegg har Grenland Bobilsenter fått med seg verkstedsmedarbeidere fra OK Caravan som har bred erfaring med bobil.
“Grenland Bobilsenter har ansatt Odd Nenseth på salg, en person med lang og god erfaring fra bobilbransjen. Dette har vi tro på avslutter Sven Sandersen i Grenland Bobilsenter.”

bjorge_1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *