Privat visning

Det er en krevende tid for alle og vi i Grenland Bobilsenter vil være med på dugnaden for å begrense spredning av coronaviruset. Det er sikkert noen som vurderer å bytte eller anskaffe seg bobil, men som synes det kan være risikabelt å besøke forhandler får å se på bobil nå. Vi tilbyr derfor «privat» visning av bobiler. Du kan kontakte oss og avtale tidspunkt som passer for deg, vi garanterer at det da ikke er andre kunder til stede og at vi med god margin kan overholde anbefalt avstand på minimum 1 meter mellom personer. Vi har innført nye renholdsrutiner på våre bobiler og gjør alt vi kan for at det skal være trygt for deg som kunde og besøke oss.

Ta kontakt i dag for en privat visning av bobil hos Grenland Bobilsenter
Telefon: 941 44 833 / 924 92 526            

Messe Fritidsparken – avlyst

Messe i Fritidsparken avlyst –  flyttes til Rødmyr

På grunn av de store utfordringene som er knyttet til Coronaviruset og oppfordringen fra norske myndigheter velger vi derfor å avlyse Telemark Bobil & Caravanmesse i Skien Fritidspark 14. – 15. mars.

Vi ønsker fortsatt å gi deg muligheten til å se nye og brukte bobiler og campingvogner, samt vise frem årets nyheter i campingutstyr og velger derfor å bruke våre butikker på Rødmyr til å presentere dette.

Caravan & Bil Bø AS vil også være på plass med sine biler og campingvogner.

Selv om dette blir et annerledes arrangement håper vi du velger å ta turen til Rødmyr og besøke oss og vi kan garantere deg at kaffen er varm og det blir noe å bite i også!

Åpningstider i våre butikker
Lørdag 14. mars             kl 11.00 – 17.00
Søndag 15. mars            kl 11.00 – 17.00

Arrangementet er et samarbeid mellom ledende caravanforhandlere i Telemark