Bekreftelse fra Julenissens verksted

Julenissen er til å stole på ja!

Så har vi fått den endelige bekreftelsen og det gleder oss her i Grenland Bobilsenter as at vi kan tilby kundene vår ytterligere 2 spennende bobilmerker! Vi har nå biler for alle kategorier fra de smarte bybobilene til de de virkelig store, og alle merkene vi har er i tillegg kjent for sin gode kvalitet! Alle merkene bygges i Tyskland, men Polar har sine røtter fra søta bror i Sverige. Det i seg selv forteller oss at dette er bobiler bygget på erfaringer med kalde vintre i Skandinavia.

Det er med stolthet vi kan presentere merkene Solifer og Pössl!

solifer_logo

posel_logo

Pr dato har vi ikke bilene hos oss, men i løpet av mars skal de fleste være på plass. I mellomtiden kan du se igjennom brosjyrene som er linket til sidene under menyen “Våre merker”. Vi skal i mellomtiden gjøre oss godt kjent med disse merkene for å kunne yte deg som kunde den beste servicen.

Vi gleder oss!

 

Gå direkte til sidene her:

Solifer

Pössl

solifer_emotion possl_d

Lekkasje hos Julenissens verksted

Ja så er det kommet opplysninger om lekkasje hos Julenissens verksted!

Historien begynner med at Grenland Bobilsenter hadde vært tidlig ute med å sende ønskeliste til Julenissens verksted. “Det er jo fremdeles lenge til jul og og vi hadde jo regnet med at julegaver nisse_1holdes hemmelig helt frem til selveste juleaften, men nå har vi altså fått ubekreftede meldinger om hva som er resultatet av ønskelista vår” sier Sven og Odd i Grenland Bobilsenter. “Vi kan ikke bekrefte noen ting enda og må jobbe mer med å få bekreftet de opplysningene vi sitter inne med nå” forteller de spente guttene på Rødmyr.

Ja dette skal ikke komme som “Julekvelden på kjerringa” og vi regner med å kunne bekrefte nyheten her på vår hjemmeside i løpet av uke 48 får vi opplyst hos Grenland Bobilsenter.

Oppfordringen er dermed sendt, følg med i neste uke for da regner vi med å avsløre lekkasjen fra Julenissens verksted og vi er sikre på at dette vil interessere alle som har interesse for bobil!

Følg med!

Våre 2017 modeller


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/html/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 2349

Dette er våre nye 2017 modeller av LMC og Frankia.

Det kommer flere bobiler utover vinteren og ta gjerne kontakt med oss for en visning av disse flotte modellene.

  • Frankia 790 GD
    Frankia 790 GD
  • LMC 735 Explorer ComfortLine
    LMC 735 Explorer ComfortLine
  • LMC Breezer 736G
    LMC Breezer 736G